top of page
Garantie en klachten

 1. Garantie Wij streven ernaar om producten van hoge kwaliteit te leveren en staan achter de duurzaamheid van onze producten. Daarom bieden we garantie op fabricagefouten voor een bepaalde periode na aankoop. De garantieperiode en dekking kunnen per product verschillen. Raadpleeg de productinformatie voor specifieke garantievoorwaarden.
   

 2. Indienen van een Garantieclaim Als je denkt dat je een garantieclaim hebt voor een product dat je bij ons hebt gekocht, neem dan contact met ons op via de aangegeven contactgegevens op onze website. Zorg ervoor dat je de volgende informatie vermeldt:

  • Je bestelnummer

  • Een gedetailleerde beschrijving van het probleem of defect

  • Foto's of andere relevante documentatie ter ondersteuning van je claim
    

 3. Klachtenprocedure We nemen klachten serieus en streven ernaar om ze op een eerlijke en redelijke manier af te handelen. Als je een klacht hebt over onze producten of diensten, neem dan contact met ons op via de aangegeven contactgegevens op onze website. We zullen je klacht zo snel mogelijk onderzoeken en proberen een passende oplossing te bieden.
   

 4. Terugbetalingen en Vervangingen Als een product defect blijkt te zijn binnen de garantieperiode en na het indienen van een geldige garantieclaim, bieden we de volgende opties:

  • Vervanging: Indien mogelijk en beschikbaar, zullen we het defecte product vervangen door een nieuw exemplaar.

  • Terugbetaling: Als vervanging niet mogelijk is, bieden we een volledige terugbetaling van het aankoopbedrag, exclusief eventuele verzendkosten, via de oorspronkelijke betaalmethode
    

 5. Uitzonderingen Onze garantie dekt geen schade veroorzaakt door verkeerd gebruik, onjuiste behandeling of normale slijtage. Daarnaast zijn bepaalde producten mogelijk onderworpen aan specifieke garantiebeperkingen of -uitsluitingen. Raadpleeg de productinformatie voor specifieke garantievoorwaarden.
   

 6. Geschillen Mocht er een geschil ontstaan met betrekking tot dit garantie- en klachtenbeleid, zullen we ons best doen om het geschil op een eerlijke en redelijke manier op te lossen. Eventuele geschillen die niet in onderling overleg kunnen worden opgelost, zullen worden voorgelegd aan de bevoegde rechtbanken in Nederland en worden behandeld volgens het Nederlandse recht.

bottom of page