top of page
Verzenden el levertijd
 1. Verzending Wij streven ernaar om je bestelling zo snel mogelijk te verzenden. Bestellingen worden verwerkt en verzonden binnen 1 werkdag na ontvangst van de betaling, tenzij anders vermeld. We verzenden naar het door jou opgegeven afleveradres.
   

 2. Verzendmethoden en -kosten We maken gebruik van betrouwbare verzenddiensten om een veilige en tijdige levering van je bestelling te garanderen. De beschikbare verzendmethoden en bijbehorende kosten worden duidelijk vermeld tijdens het afrekenproces. Gratis verzending is mogelijk voor bestellingen boven 75€.
   

 3. Langeafstandslevering Bij Langeafstandslevering items kan de leveringstijd langer zijn. Hoewel we altijd streven naar een levering binnen 7 dagen, kan de werkelijke leveringstijd variëren tussen 5 en 10 dagen. Dit komt door factoren zoals productbeschikbaarheid en het verwerkingsproces. Specifieke informatie over geschatte leveringstijden voor Langeafstandslevering items wordt verstrekt op de productpagina of tijdens het afrekenproces.
   

 4. Track & Trace Voor de meeste bestellingen bieden we een Track & Trace-service, zodat je de status van je zending kunt volgen. Zodra je bestelling is verzonden, ontvang je een trackingnummer via e-mail samen met instructies om je pakket te volgen.
   

 5. Vertragingen en Uitzonderingen Soms kunnen er onverwachte vertragingen optreden bij de verzending. Dit kan te wijten zijn aan factoren buiten onze controle, zoals extreme weersomstandigheden, douane-inspecties of andere logistieke problemen. We zullen je op de hoogte stellen van eventuele significante vertragingen en ons uiterste best doen om je van dienst te zijn.
   

 6. Internationale Verzending Bij internationale bestellingen kunnen douanekosten, invoerrechten, belastingen en andere heffingen van toepassing zijn. Deze kosten zijn niet inbegrepen in de prijzen van de producten of verzendkosten en zijn de verantwoordelijkheid van de ontvanger. Raadpleeg de lokale douaneautoriteiten voor meer informatie over de van toepassing zijnde kosten.
   

 7. Niet-afgeleverde Zendingen Als een zending om welke reden dan ook niet kan worden afgeleverd op het opgegeven adres, zullen we proberen contact met je op te nemen voor verdere instructies. Indien we binnen een redelijke termijn geen reactie ontvangen, behouden we ons het recht voor om de bestelling te annuleren en eventuele terugbetalingen aan te passen met aftrek van gemaakte kosten.

bottom of page